Inobi söker kontorschef

Facebook Twitter Pinterest

Som kontorschef på Inobi arbetar du nära VD och ingår i ledningsgruppen, med ansvar för HR och resursplanering. Vi söker dig som har en kompetens inom personalfrågor (HR) och ett stort intresse för människor. Du är strukturerad, analytisk och strategisk, vill utvecklas som ledare och finnas tillgänglig för våra medarbetare i vardagen. Som kontorschef hos oss kommer du arbeta aktivt med såväl medarbetarnas som företagets utveckling.

 

Som HR-ansvarig arbetar du strategiskt med kompetensförsörjning och utveckling av våra processer inom rekrytering och vidareutveckling av våra medarbetare. Du planerar och deltar i löne- och utvecklingssamtal och bidrar i att följa upp och omsätta medarbetarnas utvecklingsmål i exempelvis utbildningar och uppdrag. Du ansvarar också för vår arbets- och kontorsmiljö och möter medarbetarna dagligen i dessa frågor.

 

Som ansvarig för resursplanering arbetar du operativt och nära marknads- och uppdragsansvariga. Du leder den löpande fördelningen av resurser mellan våra pågående och planerade projekt. Du är spindeln i nätet mellan uppdragsgivare, uppdragsansvariga och våra medarbetare. Vi arbetar idag i tid- och planeringsverktyget Millnet. Du kommer via verktyget också att medverka i budgetuppföljning både på uppdrags- och företagsövergripande nivå.

 

Inobi är ett växande konsultföretag och omfattningen av tjänsten kan utvecklas över tid. Vi ser gärna att du utöver din kompetens inom HR har erfarenhet av konsultverksamhet inom bygg- eller fastighetsbranschen, som projektledare, arkitekt eller liknande samt att du delar av din tid kan ta uppdrag för kund. Tjänsten kan under dessa förutsättningar redan initialt vara en heltidstjänst.

 

I ROLLEN SOM KONTORSCHEF INGÅR:

  • Ingå i ledningsgrupp
  • HR-ansvar
  • Resursplaneringsansvar
  • Budgetuppföljning
  • Arbete som konsult

 

DIN BAKGRUND

  • Dokumenterad kompetens inom HR är ett krav
  • Erfarenhet av liknande befattning är meriterande
  • Erfarenhet av konsultverksamhet är meriterande
  • Kompetens inom företagsekonomi är meriterande

 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Är du intresserad av tjänsten? Skicka din ansökan och CV till Fanny Sernhede på [email protected] senast den 4 oktober. Märk din ansökan “Kontorschef”.