Inobi söker erfaren projektledare

Facebook Twitter Pinterest

Nu söker vi en erfaren projektledare som trivs med att arbeta i hela spannet från tidiga projektskeden och förstudier då behov inventeras och inriktningen konkretiseras i lokalprogram, fram till genomförande och leverans i utrednings-, fastighets- och lokalprojekt. Vi tror att du kan ha en bakgrund som arkitekt eller inredningsarkitekt, men du skulle också kunna komma från en annan utbildningsbakgrund.

 

Du arbetar strukturerat och kan leda eller vara en del av stora projekt där det gäller att hitta synergier mellan skilda ingångsvärden och förvalta starka idéer genom långa processer hela vägen in i mål. Vi söker dig som har erfarenhet av att organisera och leda workshops och samverkansgrupper. Du trivs med att arbeta i team och delar gärna med dig av kunskap och information. Du är lyhörd och trivs med att prata inför och med andra människor. Du kommer självständigt hantera kontakter med många olika aktörer och intressen där ömsesidigt förtroende är avgörande för framgång.

 

Du kommer att arbeta med projekt som innefattar utvecklingen av kunskapsmiljöer, campusplanering och annan stadsbyggnad inom det hållbara samhällsbyggandet.

 

MERITERANDE ERFARENHETER OCH FÖRKUNSKAPER

  • Erfarenheter från tidiga skeden inom bygg- och fastighetsprojekt
  • Kunskaper och erfarenheter från forsknings- eller högskolemiljöer
  • Kunskaper och intresse för hållbarhetsfrågor
  • Erfarenheter av att leda medarbetare
  • Erfarenheter av arbete med lokalprogram

 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Är du intresserad av tjänsten? Skicka ett personligt brev, CV och eventuell portfolio till Fanny Sernhede på [email protected] senast den 16 augusti. Märk din ansökan “Erfaren projektledare”.