Vi stöttar Barndiabetesfonden

Facebook Twitter Pinterest

Typ 1-diabetes är fortfarande en olöst knut. Det vill vi vara med och förändra!

8000 barn i Sverige lever med en obotlig livshotande sjukdom, typ 1-diabetes. Tillsammans med Barndiabetesfonden vill vi skapa hopp och vara med i kampen om att besegra typ 1-diabetes.

Sverige är efter Finland mest drabbat i världen av typ 1-diabetes. Ingen vet varför man får sjukdomen och endast forskning kan lösa knuten. Trots modern behandling leder sjukdomen ofta till komplikationer och ett förkortat liv. Det kan vi aldrig acceptera. Med vårt stöd till forskningen kan Barndiabetesfonden ta kampen mot typ 1-diabetes!

Typ 1-diabetes är fortfarande en olöst knut. Det vill vi vara med och förändra.

Sverige är efter Finland mest drabbat i världen av typ 1-diabetes. 900 barn drabbas varje år av denna livshotande och obotliga sjukdom. Därför är det särskilt viktigt att vi tar ansvar. Vårt sociala ansvarstagande är att stötta typ 1-forskningen.

Vi ställer oss även 2021 bakom Barndiabetesfonden och skapar hopp till drabbade

Typ 1-diabetes påverkar hela familjen. Blodsockerkontroller och insulininjektioner dygnet runt, livet ut. Ibland räcker inte orken till. Det behövs hopp om ett botemedel. Nu. Vi är med i kampen mot typ 1-diabetes. Gå med du också!

https://www.barndiabetesfonden.se

 

Med detta vill vi på Inobi också önska alla en god jul! Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!