Vi har utökat personalstyrkan med en projektledare!

Facebook Twitter Pinterest

Paulina Aldåsen är utbildad ekonom på Handelshögskolan i Göteborg och flyttade sedan till Köpenhamn för att läsa en master på Copenhagen Business School. Efter examen fick hon anställning som hållbarhetssamordnare på Peab-koncernen vilket gjorde att hon hamnade inom byggbranschen. Paulina gick sedan vidare till NOCA Teknik för att arbeta med både tidiga skeden och produktion som byggprojektledare, och därefter ökade hon sin detaljkunskap för material och tjänster som projektingenjör och inköpare på Logistic Contractor.

 

Paulina lockades av Inobis stora fokus på hållbarhetsfrågor och att hållbarhet görs till något konkret. Hon uppskattar kreativiteten och att Inobi vågar göra nya saker. Hon hoppas på att få jobba i spännande projekt med hållbara, nytänkande lösningar och i kompetenta team. Det hon uppskattar mest med att vara projektledare är den stora variationen i arbetsuppgifter och att den ena dagen aldrig är den andra lik. Hon är envis och tycker att det mesta är kul, allt ifrån att anordna taklagsfester till att diskutera tekniska lösningar med projektörerna.

 

Vi tror att Paulinas starka driv och engagemang kommer att bli en stor tillgång när vi tar hållbarhetsfrågorna ännu längre och implementerar dem från tidigt skede till färdigt resultat. Varmt välkommen till oss!