On the road

Facebook Twitter Pinterest


Först. Tjyvar och banditer. Kontoret är larmat. Vi har apterat med sprängdeg och har självavfyrande AK47.or riktade åt alla håll (utom mot servern för det skulle vara skit om den gick sönder). Vår visualiseringspraktikant Björn är kvar och han kan kung-fu och karate. Skitbra. Och kan recitera Majakovskij tills öronen blöder. Så försök inget fuffens. Okej. För nu är vi ute på resa. Hela gänget.

 

Detta är bara en teaser. Nu sitter vi på tåget. Strategiarbetar. Det gäller att nyttja tiden när man får alla AFK. Det är inte så ofta. Köpenhamn blir första anhalten. Byte till Euro Nightline, Frankfurt, Stuttgart tills vi når Tübingen i morgon förmiddag. Möte med Hr Messerschmidt (på riktigt) står först på programmet. Som vi ännu inte vet så mycket om. Erik ska introducera och hålla ett brandtal för betydelsen av att göra studiebesök som arkitekt på Köpenhmans Hovedbanegård. Han har lovat, att i en bisats, inkludera att det kan finnas nytta för kringliggande kompetenser att också se saker. Ibland.

 

Efter Tübingen blir det Freiburg (som vi har skrivit lite om här) och därefter Zürich (som, tillsammans med Freiburg, finns omskrivet i den omvärldsanalys vi gjort för projekt Campus Näckrosen). Fokus är Byggemenskaper (som vi har skrivit om här och engagerat oss i) och hållbart byggnade. Förhoppningsvis kan vi lära oss ett och annat. Om inte annat så ska vi ha det förbannat trevligt och skriva och twittra om allt schysst vi ser! Om vi hittar nätverk vill säga…

 

Välkomna!